Skip to main content

Service

Diagnostic | Reparații | Vulcanizare | ITP

KSC Transport asigură servicii de diagnostic, reparații, vulcanizare și ITP pentru autoturisme, autoutilitare, remorci, semiremorci, autobuze sau utilaje.

Diagnostic

Diagnosticarea autoturismelor și autoutilitarelor va fi realizată de către profesioniști cu experiență în domeniu, care vor reuși să localizeze cu exactitate cauzele eventualelor probleme și să vină cu soluții eficiente și accesibile în cel mai scurt timp. Echipa noastră este specializată, de asemenea, și în diagnosticarea sistemelor de frânare pentru semiremorci marca Wabco, Knorr sau Haldex.
KSC

Reparații

Specialiștii recomandă ca uleiul să fie schimbat la fiecare 15.000 km, conform specificațiilor producătorului autovehiculului. În service-ul nostru efectuăm schimbul de ulei pentru autoturisme, autoutilitare și autobuze, într-un mediu modern, dotat cu aparaturi performante.

Puteți conta pe noi și în ceea ce privește următoarele servicii de verificare, întreținere și reparație:
  • revizie generală a plăcuțelor de frână și disc
  • înlocuire ambreiaj pentru cutii de viteze manuale sau automate
  • reglaj direcție
  • reparații ale sistemului de rulare-suspensie

Vulcanizare și ITP

Cauți o statie ITP?
Service-urile auto KSC Transport îți stau la dispoziție cu verificări pentru ITP camioane, autoturisme și autoutilitare

Lucrările de acest tip se efectuează de către specialiștii noștri calificați pe standuri ultramoderne ce permit efectuarea operațiilor prevăzute de legislație. Toate aceste tipuri de verificări se efectuează sub asistența și autorizarea Registrului Auto Român (R.A.R.).

Dispunem de o varietate de unelte, echipamente și accesorii pentru Vulcanizări și Ateliere.

Individualizarea și personalizarea serviciilor oferite de KSC reprezintă unul dintre punctele esențiale din lista priorităților privind capacitatea, adaptabilitatea și actualizarea companiei la cerințele pieței aflată în permanentă schimbare.